درباره اداره خوابگاه

 اداره امور خوابگاه ها یکی از ادارات تابعه مدیریت امور دانشجویی بوده که اسکان دانشجویان واجد شرایط و اجرای مراحل اسکان دانشجویان و نظارت بر خوابگاه های دانشگاه را به عهده دارد .

تاریخچه خوابگاه دانشگاه گیلان :

بعد از بازگشایی دانشگاه ها پس از انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۶۱ دانشگاه گیلان دارای خوابگاه دختران و پسران بوده است. تا سال ۷۱ خوابگاه پسران در محل فعلی خوابگاه بنت الهدی، واقع در دانشکده تربیت بدنی فعلی ( بلوک ۱ به نام خوابگاه شهید مفتح و بلوک ۲ به نام خوابگاه شهید مطهری ) مستقر بوده و بعد از سال ۷۱ با بهره برداری از ۴ بلوک در خوابگاه میرزا کوچک خان، واقع در سایت اصلی دانشگاه گیلان ، دانشجویان پسر به مکان فعلی منتقل شدند. و از همان سال ۷۱ خواهران در خوابگاه بنت الهدی بلوک ۱و ۲ سکونت دارند. در سالهای ۷۳تا ۷۷ خوابگاه های پسران و متأهلین در سطح شهر رشت تعطیل و دانشجویان به خوابگاه میرزاکوچک ( بلوک ۵) و شهید رحمتی (مهمانسرای فعلی) انتقال یافتند. از سال ۷۳ خوابگاه شهید انصاری و از سال ۷۶ خوابگاه شهید کریمی در سطح شهر برای سکونت خواهران دانشجو تأسیس شدند . در سال ۷۸ بلوک ۶ خوابگاه میرزا کوچک ودر سال ۸۱ بلوک ۳ خوابگاه بنت الهدی به بهره برداری رسید. همچنین در سال ۱۳۹۰ بلوک ۴ خوابگاه بنت الهدی و در همین سال بلوک ۷ خوابگاه میرزاکوچک به بهره برداری رسید. دانشکده منابع طبیعی صومعه سرا دارای یک خوابگاه دخترانه و یک خوابگاه پسرانه می باشد.

وظایف اداره خوابگاههای دانشجویی:

۱- ثبت نام از متقاضیان سکونت در خوابگاه و مشخص نمودن واجدین شرایط بر اساس آئین نامه امتیاز بندی و سیاست های مصوب دانشگاه

۲- نظارت بر حفظ اموال ، اماکن و تأسیسات خوابگاهها

۳- نظارت بر رعایت مقررات عمومی و انضباطی سکونت در خوابگاهها توسط دانشجویان

۴-برنامه ریزی در جذب دانشجویان بصورت افتخاری در قالب کار دانشجویی بمنظور اجرا و پیشبرد وظایف محوله

۵- تأمین نیازها و امکانات رفاهی ساکنان خوابگاهها

۶- تهیه و تنظیم آمار دانشجویان (هر خوابگاه به تفکیک) بصورت سالانه بر اساس نیازهای آماری با همکاری مسئولین خوابگاهها.

۷- ثبت اسامی ساکنین خوابگاهها در سامانه صندوق رفاه دانشجویان در هر ترم.

۸- انجام امور تسویه حساب با دانشجویان در زمان فارغ التحصیلی.

توجه:

             دانشجویان گرامی برای ثبت نام خوابگاه می بایست به سایت سامانه خدمات دانشجویی مراجعه فرمایند.

سامانه خوابگاه

سامانه ورود به خوابگاه

مقررات خوابگاه‌های دانشجویی برادران

 

 بسمه تعالی

مقررات خوابگاه‌های دانشجویی برادران

*********

الف: مدت اسکان (از تاریخ شروع به تحصیل):

کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته                          حداکثر ۴ نیمسال

کارشناسی پیوسته و دکترای تخصصی                                                       حداکثر ۸ نیمسال

کارشناسی ارشد پیوسته و دامپزشکی                                                      حداکثر ۱۲ نیمسال

 

تبصره ۱: مجوز اقامت دانشجو در صورت محرز شدن عدم صلاحیت وی برای ادامه سکونت در خوابگاه در هر مقطع زمانی می‌تواند لغو گردد و تشخیص عدم صلاحیت به عهده کمیته انضباطی یا معاون دانشجویی دانشگاه است.

تبصره ۲: دانشجو بعد از اخذ مجوز سکونت در خوابگاه، حداکثر به مدت ۲۰ روز از شروع ترم مهلت انصراف از خوابگاه و تخلیه آن را دارد. در غیر اینصورت موظف به پرداخت اجاره بهاء کل ترم خواهد بود.

تبصره ۳ : اگر دانشجویی در موعد مقرر خوابگاه را تخلیه ننماید معاونت دانشجویی رأساً می‌تواند نسبت به تخلیه اتاق دانشجو اقدام نماید.

تبصره ۴ : معاون دانشجویی می‌تواند در صورت کمبود امکانات، حداکثر مدت استفاده از خوابگاه را کاهش دهد.

تبصره ۵ : دانشجویان محترم به اطلاعیه هایی که از سوی اداره خوابگاه در سامانه های مربوط به معاونت امور دانشجویی و دانشگاه صادر می شود توجه فرمایند.

ب : مقررات پرداخت هزینه خوابگاه :

  1. طبق مقررات صندوق رفاه دانشجویان، دانشجو موظف است اجاره بهاء خوابگاه را بصورت نقدی و در ابتدای هر نیمسال تحصیلی در تاریخی که توسط اداره اعلام می شود پرداخت نماید. در غیراینصورت جهت استفاده از تسهیلات صندوق رفاه از جمله وام تحصیلی، خوابگاه، ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال آینده محروم می‌شود.

تبصره ۱ : دانشجویان محترم تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی می‌توانند اجاره بهاء خوابگاه خود را در پایان تحصیل و بصورت اقساط پرداخت نمایند، این عزیزان به مسؤول خوابگاه خود مراجعه نمایند.

  1. مبلغ اجاره بهاء خوابگاه توسط صندوق رفاه دانشجویان تعیین می‌شود.
  2. واریز نقدی اجاره بهاء خوابگاه در ابتدای هر نیمسال تا موعد مقرر که از سوی اداره خوابگاه در هر سال اعلام خواهد شد.

 

ج : مقررات اسکان:

  1. خوابگاه قسمتی از محوطه دانشگاه محسوب می‌شود، دانشجو باید کلیه مقررات دانشگاه و خوابگاهی را رعایت نموده و برای تردد می‌بایست کارت دانشجویی و کارت سکونت خود را همراه داشته و به نگهبانی درب ورودی یا مسئول خوابگاه ارائه نماید.
  2.   در ابتدای سکونت، اتاق و وسایل موجود در آن واحد صورتجلسه و به دانشجو تحویل داده می‌شود و در موقع تخلیه طبق همان صورتجلسه تحویل گرفته خواهد شد. مسئولیت جبران کسری وسایل اتاق و ایجاد خسارت بعهده دانشجو است.
  3.  دانشجو بعد از انقضاء مهلت اسکان، فارغ‌التحصیلی، حذف ترم، مرخصی تحصیلی، انصراف و اخراج حق استفاده از خوابگاه را ندارد و بایستی بلافاصله با مراجعه به مسؤول خوابگاه نسبت به اخذ برگ تخلیه و تحویل خوابگاه اقدام نماید. در غیراین صورت حتی در صورت عدم حضور در خوابگاه تا تاریخ اخذ برگ تخلیه موظف به پرداخت اجاره بهاء خواهد بود.
  4.  دانشجو حق واگذاری اتاق خود به دیگران و جابجایی (حتی در همان خوابگاه) را ندارد و در صورت لزوم با هماهنگی مسئول خوابگاه و ثبت اتاق جدید جابجایی امکان‌پذیر است.

 

 

  1.  دانشجو حق نگهداری و استفاده از اموال عمومی خوابگاه در اتاق خود را ندارد.
  2.  تغییر یا تعویض قفل و سایر وسایل اتاق، بدون اجازه کتبی مسئول خوابگاه ممنوع است.
  3.  طبخ غذا و استفاده از پیک‌نیک و بخاری برقی در اتاق ممنوع است. ضمناً طبق مقررات امکان توزیع غذا در خوابگاه‌های دانشجویی میسر نیست و غذا صرفاً در سلف ‌سرویس توزیع می‌شود.
  4.  دانشجو حق دخالت در رفع اشکالات تأسیساتی اتاق و خوابگاه از قبیل، اشکالات کلید و پریز و انشعابات آب و برق و گاز و امثالهم را ندارد و در صورت مشاهده خرابی، دانشجو موظف است موارد را به مسئول خوابگاه اطلاع داده تا از طریق واحد فنی اقدام شود.
  5.  ساعت تردد مجاز در خوابگاه برحسب فصول سال از طرف اداره خوابگاه‌ها اعلام می‌شود و دانشجو موظف به رعایت آن می‌باشد (شش ماهه اول سال از ساعت ۶ صبح تا ۲۱ شب و در شش ماهه دوم از ساعت ۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ می باشد.
  6.  از ساعت ۲۳ تا ۶ بامداد سکوت عمومی است و در این ساعات ساکنین خوابگاه ملزم به رعایت سکوت و آرامش خوابگاه می‌باشند.
  7.  دانشجو موظف است در طول مدت تعطیلات نوروزی به دلیل عملیات سمپاشی خوابگاه را ترک و در تعطیلات تابستانی نیز اتاق خود را در خوابگاه تخلیه و تحویل نماید
  8.  دانشجویان نبایستی در طول مدت تعطیلات نوروزی و تابستان مواد غذایی و مواد فاسد شدنی را در داخل یخچالها و اتاقها نگهداری نمایند.

تبصره۱ : در صورت وجود برنامه‌های آموزشی در طول تابستان، حدود و شرایط آن از سوی معاونت دانشجویی اعلام می‌شود.

تبصره۲: در طول مدت سال تحصیلی چند بار از جمله تعطیلات نوروزی و تعطیلات تابستان مسئولین خوابگاه مبادرت به سمپاشی و رفع آلودگیها در محوطه ها و خوابگاه ها می نمایند دانشجویان باید دراین ایام خوابگاه را به دلیل مسائل بهداشتی تخلیه و ترک نمایند.

  1. به منظور حفظ نظم و انضباط بهتر و جلوگیری از وقوع پیش‌آمد ناگوار، علاوه بر حضور و غیاب شبانه، مسئولین خوابگاه در صورت صلاحدید با مجوز های لازم می‌توانند در هر زمان به اتاق دانشجو سرکشی نمایند و دانشجویان موظفند همکاریهای لازم را با ایشان بعمل آورند.
  1. مسوولین خوابگاه از وضعیت نظافت اتاق دانشجو نیز بازدید می نمایند و در صورت عدم رعایت بهداشت توسط دانشجو در خوابگاهها منجر به لغو مجوز سکونت وی خواهد شد.
  1.  
  2. در صورت وجود ظرفیت خالی، ساکنین اتاق حق دارند حداکثر تا دو روز در ایام مقرر شده از سوی اداره خوابگاه دانشجوی منتخب خود را جهت هم‌اتاقی معرفی نمایند در غیر این صورت دانشجوی دیگری توسط مسئول خوابگاه در اتاق اسکان داده خواهد شد.
  3. نگهداری و استعمال سیگار، قلیان، مواد مخدر، مشروبات الکلی، مواد روان‌گردان و سایر موارد خلاف قانون، در خوابگاه اکیداً ممنوع می باشد و در صورت مشاهده طبق مقررات (لغو مجوز سکونت و ارجاع به کمیته انضباطی) رفتار خواهد شد.

تبصره : هر یک از ساکنین اتاق و سوئیت موظفند در صورت مشاهده موارد مذکور، بلافاصله به مسئول خوابگاه یا انتظامات اطلاع دهند. در غیراین صورت کلیه ساکنین اتاق و سوئیت مقصر شناخته می‌شوند.

  1.  نگهداری و استفاده از هرگونه فیلم و عکس مبتذل و غیرمجاز درخوابگاه و نصب تصاویر غیرمجاز بر در و دیوار اتاق ممنوع است.
  2. با هر گونه سو استفاده از گوشی های تلفن همراه، فیلم برداری خصوصی از افراد و غیره در داخل خوابگاه به صورت جدی برخورد خواهد شد.
  3. ظاهر شدن با پوشش نامناسب بویژه شلوارک و آستین رکابی در راهروها و فضاهای عمومی خوابگاه، هنگام تردد به سالن غذاخوری ممنوع است.

 

د.  شرایط ملاقات در خوابگاه برادران:

چنانکه بستگان یا دوستان دانشجو به عنوان مهمان مراجعه نمایند پس از شناسایی و تکمیل فرم ورودی، طبق مقررات می‌توانند با دانشجو دیدار کنند. ساعات ملاقات بنابر تناسب فصل از طرف اداره خوابگاه‌ها تعیین می‌شود. در هر صورت اقامت شبانه طبق دستورالعمل پذیرش مهمان ممنوع می باشد.

 

ر.  اهم وظایف دانشجو در زمان سکونت در خوابگاه:

  • رعایت نظم، شئونات اسلامی و دانشجویی و مقررات عمومی، اخلاقی و انضباطی خوابگاه.
  • حفاظت از اموال شخصی و اهتمام در حفظ و نگهداری اموال دانشگاه و استفاده صحیح از امکانات خوابگاه.
  • احترام به حقوق دیگران و عدم ایجاد مزاحمت در خوابگاه از قبیل :سروصدا، درگیری، زیاد کردن صدای ضبط، رادیو، گوشی های تلفن همراه و نواختن موسیقی و …
  • همکاری نزدیک و صمیمانه با مسئولان خوابگاه.
  • تأمین لوازم شخصی از جمله، پتو، ملحفه و بالش و تشک و… توسط شخص دانشجو بدلیل رعایت مسائل بهداشتی.
  • نظافت اتاق، رعایت بهداشت فردی و محیط خوابگاه و عدم پرتاب زباله و سایر اشیاء به بیرون از خوابگاه،

تذکر مهم: کلیه قوانین و مقررات فوق شامل خوابگاه های غیر دولتی(خود گردان) نیز می گردد.

لطفاً مقررات را بطور کامل بخوانید، ادعای عدم اطلاع از مقررات موجب سلب مسئولیت نخواهد شد.

دانلود مقررات خوابگاه برادران

 

اداره خوابگاههای دانشگاه گیلان

 

مقررات خوابگاه های دانشجویی دختران

بسمه تعالی

مقررات خوابگاه دختران

با عرض خیر مقدم و تبریک به مناسبت پذیرفته شدن در دانشگاه گیلان قوانین و مقررات کلی خوابگاه دختران به شرح زیر به استحضار می رسد.

الف.  مدت اسکان (از تاریخ شروع به تحصیل):

کارشناسی ارشد ناپیوسته                                                           (حداکثر ۴ نیم سال)

کارشناسی پیوسته و دکترای تخصصی                                            (حداکثر ۸ نیم سال)

کارشناسی ارشد پیوسته (دکترای حرفه ای – دامپزشکی)                     (حداکثر ۱۲ نیم سال)

 

تبصره ۱: مجوز اقامت دانشجو در صورت محرز شدن عدم صلاحیت وی برای ادامه سکونت در خوابگاه در هر مقطع زمانی می‌تواند لغو گردد و تشخیص عدم صلاحیت به عهده کمیته انضباطی یا معاون دانشجویی دانشگاه است.

تبصره ۲: دانشجو بعد از اخذ مجوز سکونت در خوابگاه، حداکثر به مدت ۲۰ روز از شروع ترم مهلت انصراف از خوابگاه و تخلیه آن را دارد. در غیر اینصورت موظف به پرداخت اجاره بهاء کل ترم خواهد بود.

تبصره ۳ : اگر دانشجویی در موعد مقرر خوابگاه را تخلیه ننماید معاونت دانشجویی رأساً می‌تواند نسبت به تخلیه اتاق دانشجو اقدام نماید.

تبصره ۴ : معاون دانشجویی می‌تواند در صورت کمبود امکانات، حداکثر مدت استفاده از خوابگاه را کاهش دهد.

تبصره ۵ : دانشجویان محترم به اطلاعیه هایی که از سوی اداره خوابگاه در سامانه های مربوط به معاونت امور دانشجویی و دانشگاه صادر می شود توجه فرمایند.

ب . مقررات پرداخت هزینه خوابگاه :

  1. طبق مقررات صندوق رفاه دانشجویان، دانشجو موظف است اجاره بهاء خوابگاه را بصورت نقدی و در ابتدای هر نیمسال تحصیلی در تاریخی که توسط اداره اعلام می شود پرداخت نماید. در غیراینصورت جهت استفاده از تسهیلات صندوق رفاه از جمله وام تحصیلی، خوابگاه، ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال آینده محروم می‌شود.

تبصره ۱ : دانشجویان محترم تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی می‌توانند اجاره بهاء خوابگاه خود را در پایان تحصیل و بصورت اقساط پرداخت نمایند، این عزیزان به مسؤول خوابگاه خود مراجعه نمایند.

  1. مبلغ اجاره بهاء خوابگاه توسط صندوق رفاه دانشجویان تعیین می‌شود.
  2. واریز نقدی اجاره بهاء خوابگاه در ابتدای هر نیمسال تا موعد مقرر که از سوی اداره خوابگاه در هر سال اعلام خواهد شد.

ب.  مقررات اسکان:

  • خوابگاه قسمتی از محوطه دانشگاه محسوب می شود که دانشجو باید کلیه مقررات دانشگاهی و خوابگاهی را رعایت نموده و برای تردد می بایست کارت دانشجویی خود را همراه داشته و به نگهبانی درب ورودی یا مسوول خوابگاه ارایه نماید.
  • در ابتدای سکونت اتاق و وسایل موجود در آن طبق صورت جلسه به دانشجو تحویل داده می شود و در موقع تخلیه طبق همان صورت جلسه تحویل گرفته خواهد شد، مسئوولیت جبران کسری وسایل اتاق و ایجاد خسارت به عهده دانشجو است.
  • دانشجو بعد از انقضا مهلت اسکان، فارغ التحصیلی، حذف ترم، مرخصی تحصیلی، انصراف و اخراج حق استفاده از خوابگاه را ندارد و باید در حداکثرظرف مدت ۳ روز خوابگاه را تخلیه و تحویل نماید. در غیراین صورت حتی در صورت عدم حضور در خوابگاه تا تاریخ اخذ برگ تخلیه موظف به پرداخت اجاره بهاء خواهد بود.
  • دانشجو حق واگذاری اتاق خود به دیگران و جا به جایی (حتی در همان خوابگاه) را ندارد و در صورت لزوم با اجازه کتبی اداره خوابگاه ها جابه جایی امکان پذیر است.
  • دانشجو حق نگهداری و استفاده از اشیا و لوازم عمومی خوابگاه در اتاق مسکونی خود را ندارد.
  • تغییر یا تعویض قفل و سایر لوازم اتاق بدون اجازه کتبی اداره خوابگاه ها ممنوع است.
  • طبخ غذا و استفاده از پیک نیک و کتری برقی در اتاق ممنوع است. ضمناً طبق مقررات امکان توزیع غذا در خوابگاه‌های دانشجویی میسر نیست و غذا صرفاً در سلف ‌سرویس توزیع می‌شود.
  • دانشجو حق دخالت در رفع مشکلات تاسیساتی اتاق از قبیل اشکالات کلید و پریز و سیم کشی ها و اتصالات اینترنت را ندارد و در صورت مشاهده خرابی دانشجو موظف است موارد را به مسوول خوابگاه اطلاع داده تا از طریق واحد فنی اقدام شود.
  • ساعت ورود و خروج مجاز در خوابگاه بر حسب فصول سال از طرف اداره خوابگاه ها اعلام می شود و دانشجو موظف به رعایت آن می باشد (شش ماهه اول سال از ساعت ۶ صبح تا ۲۱ شب و در شش ماهه دوم از ساعت ۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ می باشد).
  • از ساعت ۲۳ الی ۶ بامداد سکوت عمومی است و در این ساعت ساکنین خوابگاه ملزم به رعایت سکوت و آرامش در خوابگاه می باشند.
  • دانشجو موظف است در طول مدت تعطیلات نوروزی به دلیل عملیات سمپاشی خوابگاه را ترک و در تعطیلات تابستانی نیز اتاق خود را در خوابگاه تخلیه و تحویل نماید.

تبصره۱: در صورت وجود برنامه های آموزشی در طول تابستان حدود و شرایط آن از سوی معاونت دانشجویی اعلام میشود.

تبصره۲: در طول مدت سال تحصیلی چند بار از جمله تعطیلات نوروزی و تعطیلات تابستان مسئولین خوابگاه مبادرت به سمپاشی و رفع آلودگیها در محوطه ها و خوابگاه ها می نمایند دانشجویان باید دراین ایام خوابگاه را به دلیل مسائل بهداشتی تخلیه و ترک نمایند.

  • به منظور حفظ نظم و انظباط و جلوگیری از وقوع پیشامد ناگوار علاوه بر حضور و غیاب شبانه، مسوولین خوابگاه با مجوز های لازم در صورت صلاحدید می توانند در هر زمان به اتاق دانشجو سرکشی نمایند و دانشجویان موظف به همکاری با آنان هستند.
  • مسوولین خوابگاه از وضعیت نظافت اتاق دانشجو نیز بازدید می نمایند و در صورت عدم رعایت بهداشت توسط دانشجو در خوابگاهها منجر به لغو مجوز سکونت وی خواهد شد.
  • نگهداری و استعمال سیگار، قلیان، مواد مخدر، مشروبات الکلی، مواد روان‌گردان و سایر موارد خلاف قانون، در خوابگاه اکیداً ممنوع می باشد و در صورت مشاهده طبق مقررات رفتار خواهد شد (لغو مجوز سکونت و ارجاع به کمیته انضباطی).

تبصره : هر یک از ساکنین اتاق و سوئیت موظفند در صورت مشاهده موارد مذکور، بلافاصله به مسئول خوابگاه یا انتظامات اطلاع دهند. در غیراینصورت کلیه ساکنین اتاق و سوئیت مقصر شناخته می‌شوند.

  • در صورت وجود ظرفیت خالی ساکنین اتاق حق دارند تا حداکثر تا دو روز، دانشجوی منتخب خود را جهت هم‌اتاقی معرفی نمایند در غیر اینصورت دانشجوی دیگری توسط مسئول خوابگاه در اتاق اسکان داده خواهد شد.
  • نگهداری و استفاده هرگونه فیلم و نوار غیر مجاز در خوابگاه و نصب تصاویر غیر مجاز بر در و دیوار اتاق ممنوع است.
  • با هر گونه سو استفاده بوسیله گوشی های تلفن همراه و فیلم برداری خصوصی از افراد و غیره در خوابگاه به صورت جدی برخورد خواهد شد.

 

  • شرایط ملاقات در خوابگاه خواهران:

۱-۱۸: اقامت شبانه مهمان بدون مجوز اداره خوابگاه ها در خوابگاه مجاز نیست.

۲-۱۸: ملاقات برای دیدار کننده مرد در اتاق های خوابگاه یا محوطه آن ممنوع است.

۳-۱۸: ملاقات کننده مرد باید از بستگان محرم دانشجو بوده و شناسنامه خود را به مسوول خوابگاه ارائه و فرم مخصوص ملاقات را تکمیل و امضا نماید.

۴-۱۸: مسوول خوابگاه موظف است مشخصات ملاقات کننده مرد را قبل از صدا زدن دانشجو با مشخصات بستگان محرم دانشجو (که قبلا در فرم مخصوص قید شده است) تطبیق نماید و در صورت مغایرت ضمن جلوگیری از ملاقات، مراتب را به مسئولین گزارش نماید.

  • ملاقات شبانه دانشجوی دختر خارج از خوابگاه بارعایت موارد زیر امکان پذیر است:

 

  • دانشجو می تواند در بعضی از شب ها فقط در منازل خویشاوندان ساکن در شهر که قبلا مشخصات و آدرس و نسبت آنها با دانشجو در فرم مربوطه قید شده و به تایید اولیای قانونی او رسیده است با رعایت سایر موارد حداکثر دو شب در هفته اقامت نماید.
  • دانشجوی متقاضی موظف است مراتب را حداکثر تا ساعت ۱۵ همان روز کتبا به مسوول خوایگاه اطلاع دهد و مشخصات خویشاوند خود را در فرم مربوطه یا دفتر ثبت نماید.
  • مسوولان خوابگاه در صورت لزوم میتوانند به منزل خویشاوند دانشجو مراجعه یا با تماس تلفنی حضور وی را در آنجا بررسی نمایند.

ر.  دانشجویی که مایل باشد با مجوز اولیای خود در ایام تعطیل به شهر های محل اقامت بستگان نزدیک خود مسافرت کند ملزم به رعایت موارد زیر است:

  • دانشجو موظف است قبلا مدت مسافرت خود را مشخص نمونده و مراتب را کتبا به مسوول خوابگاه اطلاع دهد و آدرس و مشخصات خویشاوند خود را دقیقا در فرم مربوطه یا دفتر ثبت نماید.
  • دانشجو پس از بازگشت از مسافرت موظف است حضور خود را به مسوول خوابگاه اعلام نموده و یا در دفتر یا فرم مربوطه ثبت نماید.
  • در صورت تاخیر دانشجو موظف است مدارک لازم مبنی بر موجه بودن تاخیر را به مسوول خوابگاه ارائه نماید.

 

ز.  اهم وظایف دانشجو در زمان سکونت در خوابگاه:

  1. رعایت نظم و انضباط و شعائر و شئونات اسلامی و دانشجویی و رعایت قوانین و مقررات عمومی اخلاقی و انضباطی خوابگاه .

۲٫ظاهر شدن با پوشش و سر و وضع مناسب (پوشیدن مقنعه مانتو بلند و راحت جوراب و عدم استفاده ار لوازم آرایشی) و نپوشیدن لباس های نامناسب در راهرو ها و فضا های عمومی خوابگاه.

  1. عدم ایجاد مزاحمت و سرو صدا در خوابگاه از قبیل درگیری، بلند کردن صدای ضبط، رادیو، نواختن موسیقی و … احترام به حقوق دیگران و رعایت حقوق و آسایش ساکنین مجاور.

۴٫حفاظت از اموال شخصی و اهتمام در حفظ و نگهداری اموال دانشگاه و استفاده صحیح از امکانات خوابگاه.

  1. تامین لوازم شخصی و پتو ملحفه و بالش و تشک و…

۶٫همکاری نزدیک و صمیمانه با مسوولین خوابگاه.

  1. نظافت اتاق رعایت بهداشت فردی و محیط خوابگاه و عدم پرتاب زباله اشیا به بیرون از خوابگاه.

تذکر مهم: کلیه قوانین و مقررات فوق شامل خوابگاه های غیر دولتی(خود گردان) نیز می گردد.

لطفاً مقررات را بطور کامل بخوانید، ادعای عدم اطلاع از مقررات موجب سلب مسئولیت نخواهد شد.

 

لیست مقررات خوابگاه دختران

اداره خوابگاههای دانشگاه گیلان

 

جدول اجاره بهای خوابگاه

بخشنامه صندوق رفاه در مورد پرداخت اجاره بها خوابگاه