معاونت دانشجویی
اطلاعیه تغذیه
نمایشگر دسته ای مطالب
توصیه هایی در زمینه مصرف نان کامل
درباره اداره تغذیه
وظیفه اصلی اداره تغذیه، نظارت منظم و دائمی بر پخت و توزیع غذای دانشجویان توسط پیمانکاران بر طبق مفاد قرارداد فیمابین میباشد. دانشگاه گیلان دارای ۵ غذاخوری بوده که روزانه در سه وعده در روزهای شنبه تا پنجشنبه هر هفته وظیفه پخت و توزیع غذا را بعهده دارند.
سلف سرویسهای دانشگاه گیلان عبارتند از:
۱- سلف سرویس مرکزی: سلف اصلی دانشگاه بوده و در سایت اصلی دانشگاه و در مجاورت خوابگاه میرزاکوچک واقع شده است. این سلف به تنهایی برابر و در بعضمی مواقع بیشتر از مجموع سایر سلف سرویسها غذاخور دارد.
۲- سلف سرویس تربیت بدنی: در دانشکده تربیت بدنی و در مجاورت مجتمع خوابگاهی بنتالهدی واقع شده است.
۳- سلف سرویس علوم پایه: واقع در دانشکده علوم پایه.
۴- سلف سرویس صومعه سرا: واقع در دانشکده منابع طبیعی صومعه سرا
۵- سلف سرویس واجارگاه: این سلف در دانشکده مهندسی شرق واقع شده و به دلیل تازه تأسیس بودن این دانشکده فاقد آشپزخانه بوده و غذا در محل دیگری پخت و سپس در این مکان توزیع میگردد.
علاوه بر سلف سرویسهای دانشجویی، جهت ایجاد تنوع غذایی و دادن حق انتخاب به دانشجویان، دو رستوران آزاد در سایت اصلی دانشگاه و یک رستوران آزاد در دانشکده تربیت بدنی ایجاد شده که غذاهای متنوع باقیمت مناسب ارائه میکنند.
نحوه استفاده از سلف سرویس: کارت دانشجویی هر دانشجو کارت تغذیه او نیز میباشد. دانشجویان پس از دریافت کارت دانشجویی میتوانند به نزدیکترین سلف سرویس مراجعه نموده و اطلاعات فردی خود را ثبت و سپس کارت خود را شارژ کنند. پس از آن دانشجویان میتوانند در صورت داشتن اعتبار، هر هفته برای تا دو هفته بعد خود در سلف سرویس دلخواه، غذا رزرو نمایند.
چنانچه دانشجویی به هر دلیل موفق به رزرو غذای هفته بعد نشود سلف سرویسها از دادن غذا به آن دانشجو معذور خواهند بود.
برنامه غذایی بصورت هفتگی از طرف اداره تغذیه تنظیم میشود. به این صورت که حدود ۲۰ نوع غذا به طور چرخشی انتخاب شده و یک نوع غذا در هر ناهار و دو نوع غذا در هر شام گنجانده میشود.
خدمات الکترونیکی سیستم اتوماسیون تغذیه دانشگاه از اول مهر سال ۹۰ راه اندازی شد.
رزرو غذا از طریق مراجعه به سیستم اتوماسیون تغذیه دانشگاه می باشد.