FA EN

پنجم تیر 1401 روز جهانی مبارزه با مصرف و قاچاق مواد مخدر

5تیرماه 1401 (26 ژوئن 2022) توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد، سالروز جهانی مبارزه با مصرف مواد و قاچاق مواد مخدر نامگذاری شده است. هدف از این نامگذاری کنترل مواد مخدر و ابراز عزم سیاسی ملت ها در امر مبارزه با آن، تقویت همکاری و اقدام جهانی در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر و آشنایی قشرجوان با آسیب های اعتیاد است. شعار امسال این سازمان ' پرداختن به چالش های مواد مخدر در حوزه سلامت و بحران های بشری' انتخاب شده است تا خط مشی همه جانبه اقدامات لازم بین ملت ها در ارزیابی میزان مصرف، اهمیت پیشگیری، درمان و ترک اعتیاد، توانمندسازی و نگهداری افراد بهبودیافته، ریشه کنی مزارع غیرمجاز خشخاش، انهدام آزمایشگاه های تولید مواد مخدر صنعتی و بر نقش رسانه ها در پیشگیری و بازگشت معتادان به دامن اجتماع تاکید نماید.امید است فعالیت های دانشگاه عاری از دخانیات و پیشگیری از مصرف مواد (برنامه بدیع و پیام) در دانشگاه های کشور گامی برای رسیدن به جامعه سالم و بدور از هرگونه آسیب های روانی اجتماعی نظیر اعتیاد باشد.

آدرس کوتاه :