FA EN

اطلاعیه شروع ثبت نام خوابگاه ها

10/03/0401

شرایط و مهلت درخواست خوابگاه  برای سال تحصیلی1402-1401

دانشجویان روزانه متقاضی سکونت در خوابگاه­ها (دانشجویان ساکن و غیر ساکن )

می­توانند از تاریخ 16/03/1401 لغایت 16/04/1401 به شرح زیر نسبت به ثبت نام  و درخواست خوابگاه برای سال تحصیلی 1402-1401 اقدام نمایند.

ثبت نام فقط بصورت الکترونیکی است و دانشجویان گرامی  می­توانند از طریق سامانه خدمات الکترونیک معاونت دانشجویی دانشگاه گیلان،

به آدرس:  http://stu.guilan.ac.ir اقدام نمایند.

نحوه ورود به سامانه الکترونیکی

ام کاربری: شماره دانشجویی

1.  رمزعبور: کد ملی دانشجو برای دانشجویانی که اولین بار از سامانه استفاده می نمایند
  2. ورود به گزینه درخواست خوابگاه و ثبت نام
  3. پس از ورود به گزینه درخواست خوابگاه، تکمیل فرم های مربوطه، اسکن و الصاق مدارک لازم و دریافت کدپیگیری، این کد به منزله اتمام و تکمیل ثبت نام خواهد بود.

توجه :

1. باتوجه به محدودیت ظرفیت خوابگاه­های دانشگاه گیلان این مرحله فقط به عنوان ثبت نام اولیه متقاضیان خوابگاه است و پس از بررسی درخواست­ها و براساس اولویت­ها، اسامی پذیرفته شدگان خوابگاه متعاقبأ از طریق سامانه فوق و بخش دریافت پیام اعلام می­گردد.
  1. کلیه دانشجویان باید فرم الکترونیکی درخواست خوابگاه را به درستی و با دقت تکمیل نمایند و مدارک لازم را اسکن و الصاق کنند . درصورت ارسال مدارک ناقص و یا عدم ارسال مدارک،  تقاضای خوابگاه قابل بررسی نخواهد بود .

دانشجویان پذیرفته شده در دانشکده فنی شرق گیلان و دانشکده صومعه سرا از درخواست خوابگاه خودداری نموده و با هماهنگی دانشکده مربوطه اقدام نمایند.

فقط دانشجویان روزانه با مشخصات زیر می­توانند نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند:

1. دانشجویان کارشناسی و دانشجویان دوره دکتری ورودی­های  98،99،1400،1401
  2. دانشجویان کارشناسی ورودی بهمن 97
  3.  دانشجویان کارشناسی ارشد  ورودی 1400

تذکرات :

1. ثبت نام به هیچ وجه تمدید نخواهد شد و بعد از تاریخ 16/04/1401 درخواست­ها مورد بررسی قرار خواهند گرفت .
  2. دانشجویانی که خوابگاه به آنان تعلق نمی­گیرد و مجاز به ثبت نام  نیستند،    عبارتند از : دانشجویان دوره های شبانه، پردیس بین الملل، میهمان ،انتقالی و  بومی درجه 1 ( تا شعاع 50 کیلومتری شهررشت) و دانشجویان مقاطع کارشناسی و دکتری که تا حد مجاز (8 ترم ) و کارشناسی ارشد که تا حد مجاز( 4 ترم ) از سنوات تحصیلی آنان گذشته است.
  3. دانشجویانی که مقررات سکونت در خوابگاه را رعایت نکرده اند و یا نسبت به تحویل وسایل اتاق و تسویه حساب با مسئولین خوابگاه­های  مربوطه در پایان سال اقدام نکنند در سال تحصیلی آینده  خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.
  4. دانشجویانی که اجاره بهاء خوابگاه را پرداخت نکرده اند و یا از مقاطع قبل در  سامانه صندوق رفاه  بدهی معوقه دارند، حتی در صورت پذیرفته شدن در سامانه خوابگاهی،  خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

لذا دانشجویان متقاضی خوابگاه  می بایست قبل از ثبت نام، جهت پرداخت بدهی معوقه از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه http://bp.swf.ir  اقدام نمایند.

دانشجویان گرامی می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل با کارشناسان اداره خوابگاه ها تماس حاصل فرمایند.

شماره های تماس  با اپراتور: 278 -33690274-013  داخلی:   2024  و 2034

اداره خوابگاههای دانشجویی دانشگاه گیلان