FA EN AR RU FR CHI

واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه گیلان آغاز شد

با توجه به برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها پس از ایجاد مقدمات لازم از جمله واکسیناسیون دانشجویان، براساس تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه بازگشایی دانشگاه و هماهنگی‌های انجام شده با دانشگاه علوم پزشکی گیلان موارد ذیل به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رسد:

1 – با توجه به ارسال لیست اسامی دانشجویان از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این امکان فراهم گردیده است که دانشجویان بتوانند در سامانه https://salamat.gov.ir/ ثبت نام نموده و با انتخاب نزدیک‌ترین پایگاه تزریق واکسیناسیون به محل سکونت خود، اقدام به تزریق واکسن (دوز اول یا دوم) نمایند.

2 – به منظور ایجاد امکانات بیشتر جهت تسریع در انجام واکسیناسیون دانشجویان گرامی، پایگاه واکسیناسیون دانشگاه گیلان در کنار سایر مراکز واکسیناسیون در کشور، با اولویت‌بندی دانشجویان دکتری، ارشد و کارشناسی از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۶/۲۷ در سایت اصلی خود (سالن ورزشی فجر، پشت سازمان مرکزی دانشگاه) واکسیناسیون دانشجویان را آغاز خواهد کرد.  لازم به ذکر است، لیست دانشجویان در اولویت تزریق، پس از برنامه‌ریزی های لازم و با توجه به ظرفیت واکسن اختصاصی در هر روز، از طریق سامانه پیامکی دانشگاه به اطلاع آنان خواهد رسید. تاکید می‌گردد، همچنان که در بند 1 این اطلاعیه ذکر شد، به منظور جلوگیری از ابتلای دانشجویان به ویروس کرونا ناشی از ایاب و ذهاب و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پایگاه واکسیناسیون در دانشگاه صرفا برای دانشجویان بومی (شهرستان رشت و حومه) برنامه‌ریزی شده است و دانشجویان ساکن سایر شهرها می‌توانند مطابق بند ۱ این اطلاعیه، با ثبت نام در سامانه https://salamat.govir در محل سکونت خود از طریق مرکز بهداشت تابعه واکسینه شوند.

3 –با توجه به اینکه در آینده نزدیک، ارائه خدمات حضوری در دانشگاه، دریافت خوابگاه، خدمات تغذیه‌ای و دیگر خدمات رفاهی منوط به ارائه کارت واکسیناسیون خواهد بود، به دانشجویان محترم توصیه می شود با ثبت نام در سامانه  مذکور نسبت به تزریق واکسیناسیون اقدام نمایند.
مرکز بهداشت دانشگاه گیلان، معاونت دانشجویی
آدرس کوتاه :