زمان بازگشائی خوابگاه های دانشجویی برای دانشجویان جدیدالورود 98

ضمن عرض تبریک به دانشجویان گرامی به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید به اطلاع می رساند: دانشجویانی که خوابگاه به آنان تعلق گرفته است، می توانند از روز شنبه مورخ 98/7/6 تا روز چهارشنبه مورخ 98/7/10 فقط در ساعات اداری به غیر از روزهای تعطیل با در دست داشتن کارت ملی یا کارت دانشجویی به خوابگاه هایی که در کارتابل دانشجویی مشخص شده است مراجعه نمایند.

دانشجویان گرامی برای کسب اطلاع از وضعیت خوابگاه می توانند به کارتابل خود در سامانه خدمات الکترونیک معاونت دانشجویی دانشگاه گیلان، به آدرس:  http://stu.guilan.ac.ir گزینه دریافت پیام مراجعه نمایند.

دانشجویان دانشکده منابع طبیعی صومعه سرا جهت دریافت خوابگاه  با مسئولین خوابگاه دانشکده مربوطه تماس حاصل  نمایند.

تذکر: عدم مراجعه دانشجویان تا تاریخ فوق برای تحویل اتاق، به منزله انصراف از دریافت خوابگاه بوده و دانشجویان واجد شرایط دیگر به جای ایشان جایگزین خواهند شد.

توجه1 : دانشجویان محترم لطفاً فقط در روزهای اداری جهت تحویل گرفتن اتاق به مسئول خوابگاه ها  مراجعه کنند و از مراجعه در روزهای تعطیل جداً خودداری نمایند.

توجه2 : لازم است که دانشجویان محترم برای حفظ بهداشت فردی وجمعی در خوابگاه، لوازم شخصی خود را به همراه داشته باشند.

توجه3 : بجز دانشجویانی که خوابگاه کوثر به آنان تعلق گرفته است (خوابگاه کوثر مجهز به تشک می باشد) بقیه دانشجویان لازم است که تشک، پتو، بالش، ملحفه و لوازم شخصی دیگر به همراه داشته باشند.

نشانی خوابگاههای دانشجویی دانشگاه گیلان

1- خوابگاه پسران  میرزا کوچک خان : کیلومتر 5 جاده رشت -قزوین - مجتمع دانشگاه گیلان

مجتمع خوابگاهی میرزاکوچک خان مدیر خوابگاه:  آقای پروهان   شماره تماس  33690460

2- خوابگاه دختران بنت الهدی: کیلومتر 7 جاده رشت قزوین- دانشکده تربیت بدنی