زمان بازگشائی خوابگاه های دانشجویی

ضمن عرض تبریک به دانشجویان گرامی به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید به اطلاع می رساند: دانشجویانی که خوابگاه به آنان تعلق گرفته است و تعیین اتاق نموده اند، می توانند از روز شنبه مورخ 983/6/23 تا روز یکشنبه مورخ 98/7/7 فقط در ساعات اداری به غیر از روزهای تعطیل با در دست داشتن مدارک زیر به خوابگاه های خود به شرح زیرمراجعه نمایند.

1- پرینت فرم سکونت خوابگاه (2 نسخه) که با ورود به سامانه خدمات دانشجویی و انتخاب گزینه مدیریت خوابگاه، می توانید فرم سکونت خوابگاه را دریافت نمایید.

2- همراه داشتن کارت دانشجویی یا کارت ملی.

دانشجویانی که موفق به تعیین گروه و اتاق نشده اند تا تاریخ 98/7/7 فرصت دارند با مراجعه حضوری به مسئول خوابگاه مربوطه نسبت به تعیین اتاق اقدام نمایند.

دانشجویان دانشکده منابع طبیعی صومعه سرا جهت دریافت خوابگاه  با مسئولین خوابگاه دانشکده مربوطه تماس حاصل نمایند.

تذکر: عدم مراجعه دانشجویان تا تاریخ فوق برای تحویل اتاق، به منزله انصراف از دریافت خوابگاه بوده و دانشجویان واجد شرایط دیگر به جای ایشان جایگزین خواهند شد.

توجه 1 : دانشجویان گرامی لطفاً فقط در روزهای اداری جهت تحویل گرفتن اتاق به مسئول خوابگاه ها مراجعه کنند و از مراجعه در روزهای تعطیل جداً خودداری نمایند.

توجه 2 : لازم است که دانشجویان محترم برای حفظ بهداشت فردی وجمعی در خوابگاه، لوازم شخصی خود از قبیل تشک، پتو، بالش، ملحفه و غیره را به همراه داشته باشند.

نشانی خوابگاههای دانشجویی دانشگاه گیلان

1-خوابگاه پسران میرزا کوچک خان : کیلومتر 5 جاده رشت -قزوین - مجتمع دانشگاه گیلان - مجتمع خوابگاهی میرزاکوچک خان ، مدیر خوابگاه:  آقای پروهان ، شماره تماس:  33690460

2-خوابگاه دختران بنت الهدی : کیلومتر 7 جاده رشت قزوین- دانشکده تربیت بدنی ، مدیر خوابگاه : خانم شریفی ، شماره تماس :  33690812

3-خوابگاه دختران شهید انصاری : رشت - خیابان ملت - سه را ه الکتریک - جنب پیتزا برج ، مدیر خوابگاه : خانم عرفانی ، شماره تماس :  33369017