رزرو اینترنتی غذا از طریق سامانه تغذیه

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند، امکان رزرو اینترنتی غذا در کلیه سلف سرویس های دانشگاه (حتی سلف سرویس های دانشکده منابع طبیعی صومعه سرا و فنی شرق گیلان)  فراهم شده است و دانشجویان دانشگاه گیلان، ملزم به رزرو غذا از طریق سامانه تغذیه خواهند بود.

لطفا به نکات ذیل توجه فرمایید:

1- نام کاربری دانشجویان قدیمی (94 و ماقبل)  شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی می باشد.

2- برای دانشجویان ورودی 95، نام کاربری ، کدملی + 95 مانند: 951234567890 می باشد. و رمز عبور کد ملی است.

3- این سامانه به درگاه پرداخت اینترنتی بانک تجارت متصل شده ولی چنانچه به هر دلیل فعلا موفق به افزایش اعتبار نشدید امکان رزرو غذا حتی در صورت نداشتن اعتبار کافی فراهم گردیده است.  لازم به ذکر است پس از زمان مقرر این قابلیت برداشته شده و دانشجویانی که از اعتبار سایت استفاده کرده اند، ملزم به تسویه حساب در تراکنش های آتی خواهند بود.

4- کارت دانشجویی به عنوان کارت تغذیه می باشد و همراه داشتن آن در سلف سرویس ها لازم می باشد.

اداره تغذیه امور دانشجویی