ثبت نام دانشجویان جدیدالورود متقاضی خوابگاه مقطع کارشناسی ورودی سال تحصیلی 99-98

شرایط و مهلت درخواست خوابگاه:

بدین وسیله به اطلاع می رساند: دانشجویان روزانه مقطع کارشناسی ورودی سال 98 می توانند از روز پنجشنبه مورخ 98/6/28 تا روز سه شنبه مورخ 98/7/2 به شرح زیر نسبت به ثبت نام و درخواست خوابگاه اقدام نمایند.

نحوه ثبت نام:

ثبت نام فقط به صورت الکترونیکی بوده و دانشجویان گرامی می توانند از طریق سامانه خدمات دانشجویی معاونت دانشجویی دانشگاه گیلان http://stu.guilan.ac.ir اقدام نمایند.

نحوه ورود به سامانه الکترونیکی:

1- نام کاربری: کدملی + 98 مانند: 9812345678 می باشد. (ویژه دانشجویان جدیدالورود)

2- رمز عبور: کد ملی دانشجو است (کد ملی بدون صفرهای اول آن نوشته  شود).

3- از منوی سمت چپ انجام مراحل ثبت نام، تکمیل فرم های دانشجویی و ارسال تصاویر، ( فقط مراحل شش گانه ) انجام شود و نیازی به هیچگونه فرم تعهد محضری نیست .

4- ورود به گزینه مدیریت خوابگاه و انجام ثبت نام .

5- تکمیل فرم های مربوطه و اسکن والصاق مدارک لازم و دریافت کدپیگیری، که این کد به منزله اتمام و تکمیل ثبت نام خواهد بود.

6- فرم های ناقص به هیچ وجه بررسی نخواهند شد.

7- دریافت کد پیگیری الزامی است و نداشتن کد پیگیری به  معنی عدم ثبت نام بوده و هیچ حقی برای دانشجو ایجاد نمی کند.

8- زمان اعلام اسامی پذیرفته شدگان خوابگاه روز جمعه 98/7/5 خواهد بود.

9- دانشجویانی که خوابگاه به آنان تعلق می گیرد لازم است پتو، بالش، ملحفه و لوازم شخصی دیگر به همراه داشته باشند.

توجه:

الف – این مرحله فقط به عنوان ثبت نام اولیه متقاضیان خوابگاه بوده و پس از بررسی درخواستها، اعلام نتایج واسامی پذیرفته شدگان خوابگاه متعاقباً ؛از طریق سامانه فوق اطلاع رسانی خواهد شد .

ب – کلیه دانشجویان می بایست فرم الکترونیکی درخواست خوابگاه را تکمیل نموده و مدارک لازم را اسکن و الصاق نمایند .درصورت عدم ارسال مدارک لازم تقاضای خوابگاه قابل بررسی نخواهد بود .

تذکر:

1- پس از پایان روز سه شنبه مورخ2/7/ 98 سامانه ثبت نام خوابگاه  بسته خواهد شد.

2- دانشجویانی که خوابگاه به آنان تعلق نمی گیرد و مجاز به ثبت نام نیستند، عبارتند از :

دانشجویان دوره های شبانه، پردیس بین الملل، مهمان، انتقالی و بومی درجه 1 ( تا شعاع 50 کیلومتری شهررشت ).

3- به دانشجویانی که در سامانه صندوق رفاه در مقاطع قبلی بدهی معوقه دارند، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

لذا دانشجویان فوق می بایست قبل از ثبت نام، جهت پرداخت بدهی معوقه از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه http://bp.swf.ir  اقدام نموده و پس از پرداخت بدهی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

4- به دانشجویانی که در مقاطع قبلی نسبت به تسویه حساب با صندوق رفاه اقدام نکرده اند، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

ضمناً دانشجویان گرامی می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل با کارشناسان اداره خوابگاه ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایند.

شماره های تماس  با اپراتور: 8-33690274- 013

تلفن گویا:   9-33690486-013      داخلی های:   2022 ،  2024  و 2034.

لینک خوابگاه خودگردان

اداره خوابگاههای دانشجویی دانشگاه گیلان