ثبت نام خوابگاه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال تحصیلی 99-98

شرایط و مهلت درخواست خوابگاه:

بدین وسیله به اطلاع می رساند: کلیه دانشجویان روزانه مقطع ارشد ورودی سال 98 می توانند از روز شنبه مورخ 98/6/23 تا روز دوشنبه مورخ 98/6/25 به شرح زیر نسبت به ثبت نام و درخواست خوابگاه اقدام نمایند.

نحوه ثبت نام :

ثبت نام فقط بصورت الکترونیکی بوده و دانشجویان گرامی می توانند از طریق سامانه خدمات دانشجویی معاونت دانشجویی دانشگاه گیلان http://stu.guilan.ac.ir اقدام نمایند.

نحوه ورود به سامانه الکترونیکی

1- نام کاربری: کدملی + 98 مانند: 9812345678 می باشد.(ویژه دانشجویان جدیدالورود)

2- رمزعبور:کد ملی دانشجو است (کد ملی بدون صفرهای اول آن نوشته  شود). ویژه دانشجویان جدیدالورود.

3- از منوی سمت چپ انجام مراحل ثبت نام، تکمیل فرم های دانشجویی و ارسال تصاویر، ( فقط مراحل شش گانه ) انجام شود و نیازی به هیچگونه فرم تعهد محضری نیست .

4- ورود به گزینه مدیریت خوابگاه و ثبت نام .

5- پس از ورود به گزینه درخواست خوابگاه، تکمیل فرم های مربوطه و اسکن و الصاق مدارک لازم و دریافت کد پیگیری، که این کد به منزله اتمام و تکمیل ثبت نام خواهد بود.

توجه:

الف – این مرحله فقط به عنوان ثبت نام اولیه متقاضیان خوابگاه بوده و پس از بررسی درخواست ها و اعلام نتایج واسامی پذیرفته شدگان خوابگاه متعاقباً ؛از طریق سامانه فوق اطلاع رسانی خواهد شد .

ب – کلیه دانشجویان می بایست فرم الکترونیکی درخواست خوابگاه را تکمیل نموده و مدارک لازم را اسکن و الصاق نمایند .درصورت عدم ارسال مدارک لازم تقاضای خوابگاه قابل بررسی نخواهد بود .

تذکر:

1- پس از پایان روز دوشنبه مورخ 98/6/25 سامانه ثبت نام خوابگاه بسته خواهد شد.

2- دانشجویانی که خوابگاه به آنان تعلق نمی گیرد و مجاز به ثبت نام نیستند، عبارتند از :

دانشجویان دوره های شبانه، پردیس بین الملل، مهمان، انتقالی و بومی درجه 1 ( تا شعاع 50 کیلومتری شهر رشت ).

3- به دانشجویانی که در سامانه صندوق رفاه در مقاطع قبلی بدهی معوقه دارند، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

لذا دانشجویان فوق می بایست قبل از ثبت نام، جهت پرداخت بدهی معوقه از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه http://bp.swf.ir اقدام نموده و پس از پرداخت بدهی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

4- به دانشجویانی که در مقاطع قبلی نسبت به تسویه حساب با صندوق رفاه اقدام نکرده اند خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

ضمنا" دانشجویان گرامی می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل با کارشناسان اداره خوابگاه ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایند.

شماره های تماس  با اپراتور: 8-33690274- 013

تلفن گویا:   9-33690486-013      داخلی های:   2022 ،  2024  و 2034.

اداره خوابگاههای دانشجویی دانشگاه گیلان