ثبت نام خوابگاه برای تابستان 98 (ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی)

ضمن آرزوی موفقیت، دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در تابستان 98 جهت انجام امور آموزشی نیاز به سکونت در خوابگاه را دارند می توانند از تاریخ 98/3/18 تا 98/3/27 از طریق سامانه خدمات الکترونیک معاونت دانشجویی دانشگاه http://stu.guilan.ac.ir   به روش زیر ثبت نام نمایند:

مدارک مورد نیاز  و نحوه ثبت نام:

پس از ورود به سامانه خدمات الکترونیک معاونت دانشجویی گزینه «درخواست خوابگاه برای ترم تابستان» را در منوی سمت راست صفحه انتخاب نموده و ثبت نام خود را با اسکن و  ارسال موارد زیر انجام نمائید.

1. تصویر فیش واریزی برای اتاقهای چهار نفره به مبلغ 1234000 ریال
  2. پرینت انتخاب واحد یا گواهی مدیریت آموزش دانشکده مربوطه مبنی بر نیاز به استفاده از خوابگاه در تابستان

نحوه پرداخت اجاره بها:

ورود به سامانه پرداخت الکترونیکی دانشگاه گیلان   انتخاب معاونت دانشجوئی خوابگاههای دانشجوئی و...

لطفا تصویر فیش الکترونیکی را تا پایان اسکان نزد خود نگهدارید.

توجه:                                مدت اسکان : از 17 تیر ماه لغایت 31 مردادماه98 می باشد.

محل اسکان:                        دانشجویان دختر خوابگاه کوثر.

دانشجویان پسر مجتمع خوابگاه میرزا کوچک خان  بلوک 7

تذکر:

الف- درصورت انصراف از دریافت خوابگاه مبالغ واریزی قابل استرداد نیست.

ب- فقط  به دانشجویانی که بابت اجاره بهای خوابگاه به صندوق رفاه بدهکار نیستند  اجازه ثبت نام داده خواهد شد.

ج- به دلیل آماده سازی خوابگاه ها (تعمیرات، سمپاشی و نظافت) برای سال تحصیلی آینده در شهریور ماه 98  از تاریخ 98/05/31 خوابگاه در اختیار دفتر طرحهای عمرانی و پرسنل خدمات خواهد بود از این رو دانشجویان باید تا ان تاریخ خوابگاه را  برای (تعمیرات، سمپاشی و نظافت) ترک کرده باشند.

ضمناً آن دسته از دانشجویانی که در شهریور ماه نیاز به خوابگاه دارند می توانند با مراجعه به خوابگاه های غیردولتی از امکانات آن خوابگاه ها برای مدت باقیمانده استفاده نمایند.

د- پس از بررسی درخواست ها و اعلام اسامی، تعیین اتاق و هم اتاقی با هماهنگی مسئولین خوابگاه ها انجام خواهد شد.

در زمان مراجعه به خوابگاه برای اسکان  اصل فیش واریزی را  به مسئول خوابگاه ارائه فرمائید.

ضمنا" دانشجویان گرامی می توانند در صورت بروز هرگونه مشکل با کارشناسان اداره خوابگاه ها تماس حاصل فرمایند.

شماره های تماس  با اپراتور: 8-33690274- 013

تلفن گویا: 9-33690486-013  داخلی:   2022 ،  2024  و 2034