اعلام موافقت خوابگاه( مرحله دوم) ورودی های 98

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند: برای کسب اطلاع از وضعیت خوابگاه، می توانند به کارتابل خود در سامانه خدمات الکترونیک معاونت دانشجویی دانشگاه گیلان، به آدرس:  http://stu.guilan.ac.ir گزینه دریافت پیام مراجعه نمایند.
توجه:
1- در صورتی که پیام (با خوابگاه شما موافقت شد) را مشاهده کردند از منوی سمت راست صفحه، گزینه سابقه سکونت خوابگاه را انتخاب کرده  و 2 نسخه پرینت از آن بگیرند  و از روز شنبه 98/7/13 تا روز چهارشنبه 98/7/17 به خوابگاه های مشخص شده در پرینت اسکان مراجعه نمایند.
2-آن دسته از دانشجویانی که پیام موافقت خوابگاه را در یافت کرده ولی در سابقه سکونت، اتاق برای آنان تعیین نشده است از روز شنبه براساس تاریخ فوق به اداره خوابگاه ها اتاق 112 مراجعه نمایند.

تذکر:
1- عدم مراجعه دانشجویان تا تاریخ فوق برای تحویل گرفتن اتاق، به منزله انصراف از دریافت خوابگاه بوده و دانشجویان واجد شرایط دیگر به جای ایشان جایگزین خواهند شد.
2- دانشجویان محترم لطفاً فقط در روزها و ساعات اداری جهت تحویل گرفتن اتاق به مسئولین خوابگاه ها  مراجعه کنند و از مراجعه در روزهای تعطیل جداً خودداری نمایند.
3- بجز دانشجویانی که خوابگاه کوثر به آنان تعلق گرفته است( خوابگاه کوثر مجهز به تشک می باشد) بقیه دانشجویان لازم است که تشک، پتو، بالش، ملحفه و لوازم شخصی دیگر به همراه داشته باشند.

نشانی خوابگاههای دانشجویی دانشگاه گیلان
1- خوابگاه پسران  میرزا کوچک خان : کیلومتر 5 جاده رشت -قزوین - مجتمع دانشگاه گیلان
 مجتمع خوابگاهی میرزاکوچک خانمدیر خوابگاه:  آقای پروهان   شماره تماس  33690460

2-خوابگاه دخترانبنت الهدی:کیلومتر 7 جاده رشت قزوین- دانشکده تربیت بدنی