اطلاعیه 19: پرداخت اجاره بهای سرای دانشجویی (خوابگاه) در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97

پرداخت اجاره بهای خوابگاه در نیمسال اول سال تحصیلی  98-97

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم ساکن در سراهای دانشجویی (خوابگاه) می رساند: از آنجاکه تمدید سکونت در ترم آینده و صدور تسویه حساب سراهای دانشجویی منوط به پرداخت به موقع اجاره بهای سرای دانشجویی در ترم جاری است، لطفاً هر چه سریعتر نسبت به پرداخت اجاره بهای سرای دانشجویی اقدام نمایید. بنابراین حداکثر تا تاریخ  10/9 /97 فرصت دارید تا از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه  به نشانی  :   http://bp.swf.ir و ورود به فاز2، با استفاده از کارتهای عضو شتاب به ترتیب زیر اقدام نمایید.

•  ورود کاربر : کد ملی و کلمه عبور، که تکرار کد ملی  است. برای مثال:
کد ملی :    1-11111-111
کلمه عبور:  1-11111-111
  • دانشجویانی که برای اولین بار وارد پورتال می شوند، در صورت تمایل می توانند کلمه عبور خود را تغییر دهند و کلمه عبور جدید را ( حداقل 6 رقم) تعیین نمایند، سپس مشخصات خود را تکمیل و تایید کنند.
  • از آیتم پرداخت دفترچه اقساط و فیش، گزینه پرداخت خوابگاه را انتخاب نمایید.
  • در قسمت بدهی خوابگاه، مبلغ اجاره بهاء را انتخاب نمایید.
  • گزینه درگاه بانک تجارت را انتخاب نمایید.
  • شماره کارت شتاب و اطلاعات مربوطه را وارد کنید و سپس گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.
  • بلافاصله گزینه تکمیل پرداخت که نشانگر پایان عملیات پرداخت است را انتخاب نمایید و پس از پایان عملیات یک نسخه از آنرا چاپ کنید یا ذخیره نمایید و نزد خود نگه دارید.

تذکر: دانشجویانی که برای اولین بار از سرای دانشجویی استفاده  می کنند لازم است که نخست نسبت به ثبت مشخصات خود در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،  به آدرس: bp.swf.ir اقدام نمایند و سپس اجاره بهای سرای را پرداخت کنند. توجه:  در صورتی که هنگام ورود به پورتال دانشجویی با مشکل مواجه شدید یا کلمه عبور خود را فراموش کردید و یا بدهی سرای دانشجویی برایتان ثبت نشده است، سریعاً با کارشناسان اداره سراهای دانشجویی به صورت حضوری و یا تلفنی  ارتباط برقرار نمایید . شماره های تماس  با اپراتور: 8 -33690274- 013 تلفن گویا:      9-33690486-013      داخلی های:   2022 ، 2024 و 2034

اداره سرا های دانشجویی (خوابگاه) دانشگاه گیلان